Dat mag niet gebeuren

Blijkbaar komen er verkiezingen aan want Kaag zie ik avond aan avond bij de Staatstelevisie het on-uitlegbare uitleggen, allerlei mensen komen vertellen waarom het gele sneeuwklokje veel belangrijker is dan het levenswerk van de boeren, volksvertegenwoordigers met tranen in de ogen verklaren dat van “Brussel” de gelukzoekerskraan niet dichtgedraaid mag worden en dat het toch echt de schuld van Poetin is dat we in de kou zitten en op een houtje moeten bijten. Oh ja, en de NOS laat beelden zien van verschrikkelijke rampen die natuurlijk allemaal te wijten zijn aan de klimaatverandering.

Wie dat dan allemaal vertellen? Nou, ik zag een lijstje van iemand die het bijgehouden had:

Bij Op1 zaten 43 keer iemand van de regeringspartijen, 17 keer de linkse oppositiepartijen en 4 keer de rechtse; Hoezo onpartijdig?

Blijkbaar worden ze toch een beetje bleek om de neus van de peilingen en de niet meer te verhullen afkeer van het Nederlandse volk dat zich vertwijfeld afvraagt wat er wél goed gaat in het land.

De burgers met gezond verstand die zien hoe al die zelf verzonnen crises hun mooie land de afgrond in duwen kijken verbijsterd toe.

Toch zijn er gelovigen van de groene religie die, voor de zoveelste keer, er van overtuigd zijn dat de wereld morgen vergaat en vinden dat het beter is om andersdenkenden het zwijgen op te leggen.

Dan tellen de zo geroemde democratische beginselen niet meer, tolerantie is een verwaterd begrip geworden en wordt geweld omarmd om hun idealen te verwezenlijken.

Alles wordt uit de kast gehaald om die andersdenkenden in een kwaad daglicht te zetten.

Dan is nepnieuws toegestaan, dan mag er gescholden worden, dan mag de haat zodanig aangewakkerd worden dat er straks (weer) verschrikkelijke ongelukken gebeuren.

Dat mag natuurlijk niet gebeuren !

De PVV blijft krachtig vasthouden aan een democratische, geweldloze oplossing, die ondanks de tegenwerking en uitsluitingen op 15 maart a.s. weer geboden wordt.

Dan kunnen we weer naar de stembus! Dan kunnen we laten zien hoe ver ons vertrouwen in deze regering is geslonken en we een duidelijk NEE kunnen laten horen.

#STEM ZE WEG     #STEM PVV

Maart 2023 Ad van Berkel