Peter R De Vries (briefje van Mirjam)

Hoeveel slachtoffers zijn nodig om Den-Haag wakker te krijgen in de werkelijkheid van de waanzin waarin we nu gedwongen worden te leven.
Gedreven in het gelijk willen hebben door de overheid, in de super werkende nieuwe samenleving waarin we ons nu bewegen, is het natuurlijk moeilijk toegeven dat we bergafwaarts glijden in o.a. de veiligheid.
Een zwaar geƫmotioneerde Grapperhaus op tv die zo boos is dat hij bijna in tranen uitbarst van frustratie. Dat dit in ons welvarend land van groot fatsoen, deze gruwelijkheden werkelijkheid zijn geworden is het gevolg van te lang wegkijken in een grenzeloos land.

Onze demissionair Minister President Rutte die zijn medeleven en afschuw uitspreekt is natuurlijk oprecht gemeend maar de feiten waar we nu in beland zijn, is het gevolg van met oogkleppen op regeren en koste wat kost je gelijk willen halen als leider van een klein landje die te groot moet zijn voor de uitstraling van Rutte zijn eigen ik.
Iedereen, zelfs in Den-Haag speekt van waanzin en vraagt zich af hoe dit zover heeft kunnen komen en waar eindigt dit drama van extreem geweld op straat en aanslagen op en bedreigingen naar mensen die goed willen doen is ver van Nederlandse begrippen.
De oplossing in de aanpak in dit toenemende geweld binnen onze maatschappij, is erkennen dat door de enorme toestroom van vreemde culturen, die hier massaal zijn komen wonen en onderdeel geworden van ons dagelijks eigen kneuterige maar wel fatsoenlijke leventje. Deze samensmelting van culturen heeft ervoor gezorgd dat de voor ons vaak vreemde gedachtes en levensstijlen in de nieuwe culturen, nu na jaren samenleven steeds meer zichtbaar worden en de negatieve overhand gaan nemen. Voor Nederlandse begrippen vaak voor ons een ver van normaal gedrag, waardoor totale chaos dreigt en de Nederlander steeds meer verwart en verstrikt raakt in tradities van de vele culturen. En vooral de mond van de Nederlander is gesnoerd de afgelopen jaren waardoor de nieuwe cultuur gewoontes de overhand hebben gekregen en er geen oog meer lijkt te zijn voor de Nederlandse cultuur.
Uit alle hoeken van de wereld kunnen de drugsbendes ons kleine kikkerlandje blijkbaar goed vinden, ondanks het hele kleine stipje op de wereldkaart. Ideaal soft land waar de georganiseerde misdaad rustig zijn gang kan gaan maar met heel veel geweld als ze tegengas krijgen. Zonder veel risico te lopen gevonden te worden en zo geleidelijk aan de regels gaan bepalen wat zorgt voor angst en wegkijk gedrag op straat.
Geef het Nederlandse volk de ruimte waar ze recht op hebben, om hun ongezouten mening te geven om zo samen een vuist te kunnen maken tegen al het geweld wat is binnengelaten zonder de dreiging aangeklaagd en vervolgd te worden.
De wegkijk technieken door de huidige leiders van ons land moet worden benoemd zoals ze zijn en de dramatische gevolgen hiervan durven inzien. Wordt wakker Meneer Rutte en aanhang, want wat er met Peter R de Vries is gebeurd, is de bittere werkelijkheid van het heden waarin we nu leven en de aanslagen meer regelmaat dan uitzondering zijn.
Tijd voor serieuze actie Meneer Rutte om de traditionele Oudhollandse veiligheid, gebaseerd op onze goedwillende kneuterigheid en vertrouwde gastvrijheid terug te halen. Echt nodig voor heel veel wegzinkende Nederlanders die snakken naar het oude normaal en willen opkomen voor oude fatsoenlijke gewoontes. En uw oprechte excuses naar eigen volk mag u doen, als u voor ons het oude Nederland heeft terug veroverd en teruggegeven aan de oorspronkelijke bewoners. Dat is ons recht Meneer Rutte, waar u voor had moeten blijven staan en vechten i.p.v. de Nederlander de mond helemaal te snoeren.
Onze eigen Oud- Hollander Joran Van der Sloot zit keurig en vooral veilig opgeborgen na zijn verschrikkelijke daden in een gevangenis in Peru, die de hel op aarde wordt genoemd en waar dit soort uitschot hoort te zitten.
Misschien is het een idee om afspraken te maken met Peru en de directeur van dit resort, uiteraard inclusief mooie subsidie beloftes. Goede bijverdienste voor Peru als ze ook onze criminelen gaan opnemen na het plegen van zware misdrijven hier. Na veroordeling hier, gelijk afvoeren naar het prachtige bezinningsresort in Peru. Hebben we het multi-culti beeld van de Nederlandse samenleving ook daar gelijk goed op de kaart staan. Opsluiten ver van Nederlandse bodem, is het fatsoenlijk en recht doen aan de Nederlandse cultuur.
Na het plegen van extreem geweld op Nederlandse bodem met een enkele reis afvoeren, met in de broekzak het beloofde subsidiepotje, op weg naar een prachtig bezinningsoord en op die manier hier in Nederland een duidelijk signaal aan criminelen dat het hier klaar is.
Onze Nederlandse goedheid niet langer misbruiken voor criminele praktijken. Vele schimmige maar zeer gevaarlijke gasten zullen acuut Nederland verlaten als er een duidelijke opruim vuist wordt gemaakt. Dit signaal gaat voor terugkeer zorgen van dagelijkse veiligheid en rust in onze straten.

Mirjam Kuhl - 9 juli 2021