PVV Drenthe Machiel de Graaf achterbanbijeenkomst

 

 

 

 

Kamerlid Machiel de Graaf. Foto: DvhN

De PVV Drenthe heeft zaterdag 28 januari 2017 een geslaagde bijeenkomst gehouden in Emmen voor haar achterban. De Drentse PVV Statenleden hebben zich voorgesteld waarna de twee Kamerleden Fleur Agema en Machiel de Graaf met verve over de onderwerpen Ouderenzorg en de Windparken gesproken hebben, wat bij het publiek heel wat vragen en suggesties losmaakte. In de pauze en na afloop hebben de mensen de politici aangesproken over diverse onderwerpen.

Zie ook het artikel in het Dagblad van het Noorden over de bijeenkomst.
Ook PVV blijft vechten tegen windmolens - Drenthe - DVHN.nl

Zaterdag 14 febr. 2015 zond RTV-Drenthe een verkiezingsdebat uit tussen de lijsttrekkers van de PVV, Nico Uppelschoten, en de SGP, Willem van Harskamp. Onderwerpen waren o.a. politiek vanuit religie en windmolens in Drenthe. Het debat op Cassata, geleid door Margriet Benak, kunt u hier beluisteren (aanvang debat op 05:15 min.).

 

DEN HAAG - 2 sept. 2013 - De overgrote meerderheid van de Nederlanders vreest de komst van Roemenen en Bulgaren per 1 januari volgend jaar. Kiezers van VVD, PvdA, PVV, CDA en SP hebben grote bezwaren bij het openstellen van de grenzen voor werknemers uit die twee landen.

ADV PVV Dr Emmen 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de PVV-fractie in Provinciale Staten van Drenthe:

Het bruist binnen de achterban van de Partij voor de Vrijheid van het politieke talent. Die talenten willen wij benutten en een kans geven. Indien u interesse heeft in de politiek en het PVV-gedachtegoed dan kunt u een bericht met motivatie en Curriculum Vitae sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijven naar ons secretariaat. Plaatst u in uw E-mail dan alstublieft het woord 'talent' in het onderwerp.

Wij zien uit naar uw reactie!

 

PVVstemmers bedankt

banner-talent

 
Poster Staten 2015

nieuwsbrief