We zijn verheugd aan te kunnen kondigen dat de PVV mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Er is een grondige selectieprocedure aan vooraf gegaan en we wij zijn trots om de volgende lijst met kandidaten namens de Partij voor de Vrijheid voor de gemeenteraad Emmen te mogen voorstellen:

1. Klaas Bosma te Emmer-Compascuum
2. Tommy Post te Nieuw-Dordrecht
3. Mirjam Kuhl te Schoonebeek
4. Patrick Notmeijer te Emmen

Klaas Bosma is de beoogt fractievoorzitter en zal als woordvoerder optreden.

23 december 2021,

PVV Drenthe

  Wat wordt het vaak geroepen in de media: ‘We wonen in een vrij land waar je mag zeggen wat je denkt en dat we dat moeten koesteren’.
Maar het tegenovergestelde gebeurd als je zegt dat het dragen van een hoofddoekje of boerka, onderdrukking van vrouwen uitstraalt en helemaal niet past in onze moderne maatschappij.
 Deze discussie laat zien dat de vrijheid ook in ons land enorm aan het afnemen is door de heftige reacties vanuit de Moslim gemeenschap als iemand durft te zeggen wat hij of zij vindt in het onderwerp Hoofddoeken. Doodsbedreigingen worden als normaal recht beschouwd door deze groep en laat zien dat geweld een normaal onderdeel is van opvoeding en religie van deze groep.

Zandvoort (Formule-1)
Als je lid bent van het koninklijk huis verdwijnen blijkbaar alle milieuproblemen en coronamaatregelen als sneeuw voor de zon. Een evenement die het hele weekend Zandvoort voorziet van meer dan honderdduizend mensen per dag.
Prachtig om te zien natuurlijk, dat het ouderwetse, een heel weekend feestvieren goed in beeld is in Zandvoort.
Blijkbaar zijn alle handhavers omgekocht met een VIP-pas, door Prins Bernard, trouw opvolger van zijn opa. Natuurlijk vind iedereen het heel fijn dat niemand van handhaving de controle freak uithangt. Geen boa te zien die met zijn knuppel de mensenmassa uitéén slaat.

Hoever mag onze overheid gaan, als die de veiligheid en het welzijn van eigen burgers in gevaar brengt? Deze hele grote groep kan geen kant meer op door de besluiten, genomen in Brussel en Den-Haag. Blijkbaar mag dat heel ver gaan want de grote financiële druk nog verder opvoeren betekent voor heel veel mensen, nog verder afglijden in totale armoede en de gezinnen die balanceren op het randje, gaan nu ook kopje onder in de puinhoop.

Afghanistan roept veel vragen op:
Wat doen we weer lekker mee in het redden van mensen in nood. Achteraf weer een veel te late actie van ons demissionair kabinet, die nu vol met verontschuldigende teksten en uitvluchten de pers te woord staat.
Resultaat hiervan wederom totale paniekacties waarin allerlei organisaties eigen meningen verkondigen zoals bijv. een dame van het COA, die beweert dat de evacuatie onder controle is. Na een vraag vanuit de zaal of er wel goede controle is op wie er binnen gelaten wordt is haar eerste reactie overtuigend ja maar na even doorvragen door dezelfde journalist toch moet toegeven dat niet iedereen de juiste papieren kon laten zien. Dan verontschuldigend eraan toevoegend dat de totale paniek daarvoor een logische verklaring is.

PVVstemmers bedankt

banner-talent

 
Poster Staten 2015

nieuwsbrief