Mijn naam is Sylvia Bartels en woon sinds 2009 in Drenthe. Ik ben al jaren alleenstaande moeder en ondertussen oma. Voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen vrees ik het ergste en thuis zittend op de bank hoort niemand mij roepen dus daarom heb ik mij aangemeld bij de PVV om mee te werken aan een betere toekomst zodat ik over 20 jaar niet spijtig denk...'had ik maar'.

Ik heb een brede werkervaring in de zorg als verpleegkundige in verpleeghuizen, thuiszorg, psychiatrische instellingen zowel forensisch, verslavingszorg, langdurige zorg, acute opnamen met daar tussendoor leidinggevende functies. In al die jaren de kwaliteit van zorg en opleidingen hard achteruit zien gaan maar ook een enorme verspilling van geld meegemaakt.

Mijn politieke interesse is de laatste jaren sterk toegenomen wat komt door de ontwikkelingen die gaande zijn. Politici werken steeds meer uit partijbelang i.p.v. landsbelang. De Europese ontwikkelingen met steeds grotere invloeden, de enorme aantallen migranten richting Europa. De islamisering van Europa waarbij eigen cultuur steeds meer dreigt ten onder te gaan. De politiek die niet wil luisteren en alleen zichzelf horen roepen.

De eenzijdige informatie via radio en tv waar sociale-media via internet gelukkig steeds meer tegengas geeft.

Mogen zijn wie je bent en er voor uit mogen komen zonder gelijk een stempel opgedrukt te krijgen.

Uiteindelijk willen we allemaal het beste voor ons eigen land met behoudt van onze waarden en normen.

banner-talent

Sylvia Bartels kl