1. Nico Uppelschoten

Nico Uppel 01 smal
Statenlid PVV Drenthe

Ik ben geboren in de Gemeente Jutphaas in 1944. Na mijn pensionering in 2009 ben ik me gaan inzetten voor de politiek, vanuit de overtuiging dat de politiek moet veranderen en weer in handen moet komen van de gewone mensen.

 

Mail Nico!

2. Harry Bronts

Statenlid PVV Drenthe

Ik ben geboren in de Groningen in 1957. Ik ben steeds werkzaam geweest in de financiële dienstverlening en heb altijd gewerkt en gewoond in Noordoost Nederland. Ik wil meer aandacht voor de meningen en opvattingen van onze burgers. De mensen in Drenthe moeten weer worden gehoord!

Mail Harry!

3. Bert Vorenkamp

BertV-2013 smal
Statenlid PVV Drenthe

Mijn naam is Bert Vorenkamp, ik ben geboren in 1954 in Assen. Ik ben alleenstaand en woon in het mooie dorp Pesse (gemeente Hoogeveen).

Na de verkiezingen werd ik beleidsmedewerker voor de PVV in Drenthe en ik zet me nu als Statenlid in voor een beter Drenthe met een kleinere en efficientere overheid wat ten goede moet komen voor de gewone burger.

Mail Bert!

4. Sonja Kort

Statenlid PVV Drenthe

Mijn naam is Sonja Kort, ik ben een geboren (1976) en getogen Drenth en woon nu met mijn gezin in Emmen.  Tegenover mij zelf maar zeker tegenover mijn kinderen wil ik later kunnen zeggen: Ja ik was het niet eens met wat er in Drenthe en in Nederland gebeurt maar ik heb wel mijn uiterste best gedaan en bijgedragen om zaken te veranderen!

 Mail Sonja!

5. Jan Pottjewijd

Pottjewijd 2 small
Statenlid PVV Drenthe

Ik ben Jan Pottjewijd, ben geboren in 1960 en ik woon in Veenhuizen. Nederland veranderd, Drente veranderd en ik maak me zorgen om het Drenthe waarin wij leven wonen en werken!

Mail Jan!

6. Sylvia Bartels

Sylvia Bartels kl Fractiemedewerkster PVV Drenthe

Mijn naam is Sylvia Bartels en woon sinds 2009 in Drenthe, in Borger-Odoorn. Ik ben al jaren alleenstaande moeder en ondertussen oma. Voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen vrees ik het ergste en thuis zittend op de bank hoort niemand mij roepen dus daarom heb ik mij aangemeld bij de PVV om mee te werken aan een betere toekomst.

Mail Sylvia!

banner-talent

nieuwsbrief