De zogenaamde stikstofcrisis leidt ertoe dat we 15 maart te maken krijgen met een verlaging van de maximumsnelheid op de autosnelwegen van 130 naar 100 km per uur.
Een maatregel die alleen in Nederland genomen wordt en die uniek is in de wereld, maar ja Nederland wil toch zo graag voorloper zijn met allerlei milieumaatregelen!
Over de grens met Duitsland mag er onbeperkt hard gereden worden en in België geldt 120 km /uur en in Frankrijk 130. Zelfs als je uitgaat van de bestaande onzinregels over stikstofneerslag dan is het effect minimaal.

De crèches worden voor de keus gesteld: om kinderen op te nemen die niet zijn ingeënt tegen de bekende kinderziektes. De crèches hebben het recht of zouden dit moeten krijgen om kinderen te weigeren die niet zijn ingeënt.
Ouders van kinderen die zijn ingeënt vertrouwen erop dat hun kinderen daardoor beter/ goed beschermd zijn tegen deze kinderziektes. Ze mogen erop vertrouwen dat de crèche een veilige omgeving is voor hun kind. De aanwezigheid van niet ingeënte kinderen is een gezondheidsrisico voor andere kinderen. De niet-ingeënte kinderen mogen/ moeten naar een crèche waar alleen maar niet-ingeënte kinderen zijn. Dit zal ongetwijfeld meer reistijd vergen en kosten met zich meebrengen, maar dat is dan de consequentie van het niet inenten van de eigen kinderen.

Nico Uppelschoten, Statenlid PVV Drenthe, 9 maart 2020

Het lijkt wel of ouders vergeten zijn, dat zij hun kinderen op de wereld gezet hebben en dat zij verantwoordelijk zijn voor het gedrag en wangedrag van hun kinderen. Als ouders hun handen aftrekken van hun kinderen dan is dat net iets te gemakkelijk.
Ouders zijn aansprakelijk voor de schade, die hun kinderen aanrichten, maar ook voor het wangedrag.

Er is niets nieuws aan de migrantencrisis. Alle migranten zouden vluchtelingen zijn uit Syrië. Bekijk de reclamefilms van Vluchtelingenwerk Nederland, Oxfam-Novib, Save the children en je ziet Afghanen, Indiërs, Pakistani, Afrikanen vooral Marokkanen en Algerijnen die hun kans grijpen om naar Europa te komen om hier hun geluk te zoeken. En je weet: dat zijn geen vluchtelingen maar migranten.

Vrijheid wordt altijd geassocieerd met het einde van de Tweede Wereldoorlog. Toen kwam vrijheid weer terug. Oorlog en vrijheid lijken steeds aan elkaar gekoppeld als water en vuur, als twee tegenpolen, als twee grootheden die niet los van elkaar kunnen bestaan. Het verlies van vrijheid wordt daardoor ook gekoppeld met het begin van een oorlog. Die oorlog wordt dan nog steeds gezien als een traditionele oorlog met soldaten die een land binnenvallen en bezetten. Het kan ook nog dat een land zo machtig wordt, dat een ander land zich schikt en doet wat het grotere land wenst en een bezetting van dat kleinere land is dan helemaal niet meer nodig.
De vrijheid kun je echter ook verliezen zonder een bezettingsmacht.

PVVstemmers bedankt

banner-talent

 
Poster Staten 2015

nieuwsbrief