De gewelddadige acties van moslimterroristen in Parijs hebben aangetoond wat de realisten onder ons al een tijdje wisten. Deze mensen die met de kreet "Allahoe akbar" en "De profeet is gewroken" mensen afslachtten hebben een "geloof" waarin geen plaats is voor tolerantie. Ze zullen steeds een excuus vinden om het afslachten van onschuldige mannen, vrouwen en kinderen te rechtvaardigen! Al was het alleen maar omdat je in hun ogen een ongelovige bent; iemand die er een andere mening en een andere levensstijl op na houdt.
Het ergerlijke is dat zij vinden dat zij ons hun mening, hun wetten, hun Sharia kunnen en moeten opleggen. En dat is precies waar Pim Fortuin en Geert Wilders voor waarschuwden!

Hoe gevaarlijk en onwenselijk de gewelddadige uitingen van het "geloof" van deze moslims is, werd natuurlijk in alle toonaarden en van alle kanten belicht en leidde uiteraard weer tot een massale demonstratie die moest bewijzen hoe afschuwelijk het allemaal was. Velen onder ons bekeken het met gemengde gevoelens. De massale optocht die werd voorafgegaan door diverse wereldleiders was vooral een uiting van een ander geloof, een geloof van mensen die vinden dat vrije meningsuiting heilig is en vrijheid ons grootste goed, tenminste, zolang het hun mening is en hun vrijheid.

Het geloof van de linkse kerk, want daar heb ik het over, doet hier en daar denken aan het fanatisme van de Islam en het gevaar van dit geloof wordt lang niet altijd onderkend!

Ook bij dit geloof krijg je het moeilijk als je een ongelovige bent, want je loopt het risico dat je afgeslacht wordt zoals Pim Fortuin of voor het gerecht gedaagd, zoals Geert Wilders nu voor de tweede keer overkomt. Ook zij vinden dat hun zienswijze de enig juiste is en het ergerlijke is ook hier dat zij vinden dat zij ons hun mening en hun wetten op moeten leggen.
Democratie wordt gebruikt en misbruikt om eigen standpunten naar voren te brengen maar wordt net zo gemakkelijk genegeerd als dat niet strookt met hun ideeën. Net zo krom als Islamieten hier "onze" vrijheid misbruiken om diezelfde vrijheid af te schaffen.

Overdreven? PvdA leider Samson vroeg bij het debat over de aanslagen in Parijs aan Geert Wilders of hij niet op dezelfde manier bezig was als de terroristen! Zelfs bij zo'n duidelijk bewijs van het gelijk van Wilders vond hij, vanuit zijn linkse overtuiging, het blijkbaar nodig om de boodschapper in een negatief daglicht te stellen. Het zegt alles over de geest van deze voormalige Green'Peace'-activist, die het prima vindt dat er ondemocratische en illegale activiteiten plaatsvinden zolang het maar strookt met zijn ideeën. Waarom kunnen linkse burgemeesters openlijk de wet overtreden door illegalen niet het land uit te sturen. Geldt dan ineens de wet niet meer? Is illegaal dan ineens niet meer illegaal?
De maatschappij in Nederland is dusdanig de weg kwijt dat krakers en milieu fanaten worden gezien als helden, terroristenregimes als Hamas en Boko Haram "begripvol"moeten worden benaderd en veroordeelde potentiële IS strijders geen enkelband hoeven om te doen omdat ze anders hun favoriete sport kickboksen niet uit kunnen oefenen. Dat Linkse geloof vind ik op zijn minst even gevaarlijk!

Het is opvallend hoe de unanieme verontwaardiging over de moord op Charlie Hebdo medewerkers en willekeurige Joden in Parijs al weer wegebt en het "ja...maar" weer de grote tendens is bij de praatprogramma's op de televisie. Zeer verontrustend!
Eigenlijk zijn wij dus verantwoordelijk voor deze woede die uitmond in het vermoorden van mensen. Wij zijn dus verantwoordelijk voor de moorden en verkrachtingen uitgevoerd door de vele terreurbewegingen die in naam van Allah bezig zijn, want wij keuren hun gedachtengang af!
Nee, niet op de manier die zij zelf gewend zijn, niet met bomaanslagen of het vernietigen van vrouwen en kinderen maar met "een aai over de bol" , een film als Fitna (Theo van Gogh kan er helaas niet meer over meepraten) of .. spotprenten.. al moet je daar wel veel moed voor hebben tegenwoordig.

De terreur werkt blijkbaar en zeker als je de ogen sluit voor de echte werkelijkheid. Luister maar wat leraren te vertellen hebben over hun leerlingen, als zij de gebeurtenissen bespreekbaar willen maken in de klas. Net als bij de Holocaust blijkt dit niet te behandelen zonder de ontkenning, Joodse complottheorieën en "eigen schuld" verhalen. Deze moslim studenten zijn teenagers die de Islam en vooral de negatieve beeldvorming van het Westen met de paplepel van huis uit binnen krijgen.
Een grote taak voor leerkrachten om hier goed mee om te gaan en dan niet zoals de directrice van een middelbare school in Heemskerk die een leraar verplichtte om een vernederend rondje langs de klassen te doen om "beledigde" moslim leerlingen excuses te maken voor een poster van Charlie Hebdo.

De burgemeester van Rotterdam, Aboutaleb zei wat veel Nederlanders denken: "Als je het niet eens bent met een krantje dat kritiek uit rot dan op" en "Als je dan toch naar Syrië wilt om te vechten, ga dan maar kom nooit meer terug." Door deze uitspraken werd de PvdA politicus op slag een held maar je moet dan wel het "goede"geloof aanhangen want anders kun je zomaar voor de rechter staan of voor racist uitgemaakt worden. De PvdA politicus die het als eerste had over "kut Marokkanen" is nooit voor het gerecht gedaagd.
Toch wel verontrustend hoe veel linkse bewegingen vertegenwoordigd zijn op de lijst van terroristische organisaties.

Statenlid Ad van Berkel, 24-1-2015

PVVstemmers bedankt

banner-talent

 
Poster Staten 2015

nieuwsbrief