GS wil nu de aansluiting Emmen Noord op de N34 gaan sluiten voor het verkeer. De PVV is hier vanaf het begin tegen geweest en ook veel mensen en organisaties uit de omgeving zowel uit Klijndijk, Het Haantje als uit Emmen zien dit helemaal niet zitten. Ook de gemeenteraad en B&W van Emmen hebben destijds schriftelijk aangegeven de aansluiting Emmen Noord te willen behouden. Maar in het algemeen geldt dat als het bestuur en de 4e macht een bepaalde richting hebben uitgezet dan krijg je die niet met 100 ossen in een andere richting en

davert de bestuurlijke trein door koste wat het kosten moet. Dat geldt ook hier, een dure aansluiting bij Klijndijk met allerlei extra’s uiteindelijk zoals onder meer een miljoenen kostende paralelweg naast de N34, zo ongeveer van de aansluiting Emmen Noord naar de nieuwe aansluiting Klijndijk. Dan mag het wat kosten, wat zeg ik, dan vernemen we uit de mond van de gedeputeerde letterlijk: ‘geld is geen probleem’.

Ik kan het allemaal niet uitleggen. U begrijpt het denk ik: de PVV-fractie was tegen en blijft tegen!
Dat geldt evenzo voor de opheffing aansluiting Odoorn-Noord, omdat deze deel uitmaakt van dezelfde oplossing, die we dus niet kunnen uitleggen maar we gaan onze vele argumenten ertegen niet herhalen. Dus stemt de PVV in beide gevallen hier tegen!

Bert Vorenkamp Statenlid PVV Drenthe, Commissie Omgevingsbeleid 4 maart 2020

PVVstemmers bedankt

banner-talent

 
Poster Staten 2015

nieuwsbrief